duminică, 26 februarie 2012

Pui in vas roman

Ingrediente:
- un pui
- cartofi
- 50g unt
- 8-10 catei usturoi
- o cutie de ciuperci
- 100g kaizer
- o lingurita de boia iute sau dulce
- o lingurita de oregano
- o lingurita de cimbru
- o lingurita de rozmarin
Untul il frecam cu un catel de usturoi pisat si il introducem sub pielea de pe pieptul puiului.

Pe fundul vasului asezam cartofii condimentati cu rozmarin. Umplem puiul cu kaizerul taiat felii subtiri , cu ciupercile si 3 catei de usturoi. Condimentam puiul pe toate partile si il asezam deasupra cartofilor.

Il bagam la cuptor,  la foc mic pentru 2 ore.
Se serveste imediat cum este gata alaturi de muraturi!
Pofta buna!

2 comentarii:

  1. of!de cand tot spun ca imi iau si eu un vas ca acesta,dar pana acum n-am gasit nimic care sa ma incante!Arata exceptional puiul!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce aratos este dumnealui,parca a fost la solar.Pupici!

    RăspundețiȘtergere