Ingrediente:
- 1kg mere
- 500g biscuiti populari
- 2 plicuri de budinca de vanilie
- jumatate de lingurita de scortisoara macinata
- 800ml lapte
- 100g zahar
- ciocolata pentru glazura
Merele, se rad cu tot cu coaja si se pun pe foc impreuna pe zaharul si scortisoara. Se amesteca mereu ca sa nu se prinda. Se lasa pana se inmoaie bine.Praful de la budinci il amestecam cu laptele si il punem la foc mic pana se ingroasa. Apoi amestecam budinca obtinuta cu merele, mai lasam 5 minute pe foc si este gata.
Intr-o tava mai inalta asezam un rand de biscuiti.
Adaugam crema de mere si inca un rand de biscuiti.
Topim ciocolata si o turnam deasupra. Nivelam frumos si radem un biscuit pe razatoarea mica, pentru decor.
O lasam cel putin 2-3 ore la frigider, inainte de servire.
Pofta buna!
Am venit.Portia de pe farfurie este a mea.Pup!
RăspundețiȘtergereTe servesc cu placere!
RăspundețiȘtergereAdor desertul tãu, cu biscuiti atât de simplu si bun:)
RăspundețiȘtergereAtat de simpla reteta,dar super de gustoasa:)))LIKE!!!
RăspundețiȘtergereFoarte bine arata prajitura aceasta.
RăspundețiȘtergereooohhhhhhhhhhh....It's a perfect recipe....
RăspundețiȘtergereOne question? This recipe it is tradicional an specifical country?
RăspundețiȘtergereOk...thanks for your quickly answering....then it is a sweet recipe. Perfect, because I've interested in sweet recipes from diferents countrys. I'll cook this recipe...Thanks!!!!
Ștergere