Faceți căutări pe acest blog

Se încarcă...

marți, 22 noiembrie 2011

Carne de porc la gratar

Ingrediente:
- carne de porc - eu am folosit ceafa si piept de porc
- 500g ciuperci proaspete
- condimente pentru gratar
Condimentam carnea .

Acesta este gratarul meu de aragaz.

Lasam gratarul sa se incinga bine, ideal ar fi sa-l ungem cu putina untura sau sa-l frecam cu slanina.
Asezam carnea mai intai.

Avem grija sa nu se arda, si o intoarcem, pana este rumenita bine!

Pe langa pieptul de porc , asezam ciupercutele.

Am servit cu muraturi.

Pofta buna!

9 comentarii:

  1. Imi place la nebunie carnita la gratar!Ca sa nu mai zic de ciupercute:)Sunt delicioase!Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Molto buono il babecue....I cuochi di Lucullo

    RăspundețiȘtergere
  3. This looks yummy!

    http://foodfashionandflow.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  4. Thank you sooooooooo much for your visit, and kind comment.
    Delicious food
    XXXXXXXXXXXXXXX

    RăspundețiȘtergere
  5. De ce ma faci sa salivez?? Cu prima ocazie, o sa fac unul!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mona, te invit la mine si vii cu salata ta de sfecla!

    RăspundețiȘtergere