joi, 17 noiembrie 2011

Ciulama de pui cu ciuperci

Ingrediente:
- un piept de pui dezosat
- o cutie de smantana pentru gatit sau 200ml smantana normala
- 500g ciuperci proaspete
- 2 linguri cu varf de faina
- o legatura de marar
- 300ml apa rece
- sare si piper
Pieptul de pui, il taiem cubulete si il punem la rumenit. Nu-l prajim!!!!!!

Ciupercile le spalam, le curatam , le taiem felii subtiri si le punem in uleiul ramas de la pui. Le lasam pana se inmoaie bine.

Faina o desfacem in 300 ml apa rece si o punem pe foc pana se ingroasa. Fierbem la foc mic 5 minute, dupa care adaugam smantana.

Adaugam puiul si ciupercile (scurse bine).

Dupa ce da intr-un clocot, adaugam mararul tocat, sare si piper.

Mai lasam 1 minut pe foc si apoi servim.

Se serveste cu mamaliguta!
Pofta buna!

2 comentarii: