Faceți căutări pe acest blog

Se încarcă...

duminică, 6 noiembrie 2011

Cartofi wedges

Ingrediente:
- 4 cartofi mai mari
- 4 linguri ulei de masline
- sare si piper
- boia de ardei iute
- pasta de ardei - optional
Amestecam uleiul cu sarea, piperul, boiaua si pasta de ardei.

Cu acest sos format, ungem cartofii taiati pe lung si mai grosi. Ii asezam pe hartide de copt si ii dam la cuptor pana se coc.

Se servesc cu orice tip de carne.
Pofta buna!

12 comentarii:

  1. I-am facut aseara, dar putin modificata reteta :D, pt ca nu aveam boia de ardei sau pasta de ardei. Am pus ulei de masline, cimbru, putina miere si putina zeama de lamaie. I-am servit simpli cu mujdei de usturoi cu iaurt. Foarte buni!!! Mai astept retete asa simple :D
    (Bubuveselie)

    RăspundețiȘtergere
  2. Diseara le vine randul ;))
    Sper sa am si timp ca ii tot aman de vreo cateva zile ;))

    RăspundețiȘtergere
  3. Abia astept sa-mi spui cum ti-au iesit!

    RăspundețiȘtergere
  4. Pot sa spun ca sunt deliciosi ...merg consumati numai bine acu in post ...cu siguranta o sa-i mai gatesc dar de tura asta cu mujdei de usturoi simplu ...:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Preferati nostri! am sa-i incerc cu sigurantã:)

    RăspundețiȘtergere
  6. A... Astia chiar arata grozav! Parca si miroase bucataria a cartofi copti cu mirodenii. Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  7. Asa e Cristina! Miroase delicios in bucatarie, cand gatesti acesti cartofi!

    RăspundețiȘtergere
  8. I-am facut si eu, nemaipomeniti! Pana sa ii servim langa carnita, i-am mancat simpli pe aproape toti!

    RăspundețiȘtergere
  9. si eu ii incerc deseara... alaturi de niste aripioare crocante!!!

    RăspundețiȘtergere