marți, 8 noiembrie 2011

Ciorba de perisoare

Ingrediente:
- 2 oase graf
- 500g carne tocata de porc sau amestec :porc+vita
- 1 ou
- 500ml suc de rosii
- 2 cepe
- 1 ardei
- 2 cartofi (care lipsesc din poza)
- 1 telina mica
- 1 pastarnac
- 2 morcovi
- 2 linguri de orez
-  patrunjel
- leustean
- bors
Oasele se pun la fiert, se spumeaza si se scot din supa cand sunt fierte bine. Legumele se toaca marunt, in functie de preferinta.
Carnea tocata se amesteca cu orezul, jumatate de ceapa, patrunjel, 3 linguri de suc de rosii , sare si piper.
Formam perisoarele.

Le punem in supa si le lasam sa fiarba, pana se ridica la suprafata.

Adaugam legumele, dar fara cartofi.

Lasam sa fiarba si adaugam cartofii.

Cand cartofii sunt aproape fierti, adaugam sucul de rosii.
Se adauga oul batut bine, desfacandu-l cu o furculita in ciorba.

Adaugam borsul, iar cand da in clocot, punem si leusteanul. Oprim focul si acoperim oala cu un capac.
Se serveste fierbinte cu smantana si ceapa rosie.
Pofta buna!

4 comentarii:

  1. Ador aceasta ciorba
    Delia :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu o fac intr-o alta ordine, dar sunt deschisa la experimente. Arata delicios de buna!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. eu niciodata nu am pus ou batut dar sigur voi inceca:)
    felicitarii edti o gospodina desavarsita ...pup

    RăspundețiȘtergere
  4. This really looks wonderful. I am new to your blog so while I was here I took some extra time to browse through your earlier posts. I'm so glad I did that. I really like the food and recipes you share with your readers and I'll definitely be back. I hope you have a great day. Blessings...Mary

    RăspundețiȘtergere