Ingrediente / ingredients:
Pentru budinca / For the pudding:
- 3 oua - 3 eggs
- 100 g zahar - 100 g sugar
- 100 g nuca de cocos - 100 g coconut
- 30 g amidon - 30 g starch
- 500 ml lapte - 500 ml milk
- o esenta de vanilie - A vanilla
Pentru caramel / For the caramel:
- 4-5 linguri de zahar - 4-5 tablespoons sugar
- 3 linguri de apa - 3 tablespoons water
Punem la incalzit laptele impreuna cu nuca de cocos si zaharul. Lasam la foc mic pana se topeste zaharul.
We heated the milk with coconut and sugar. Leave over low heat until sugar melts.
Intr-un castron, amestecam ouale cu amidonul si esenta de vanilie. Turnam in fir subtire laptele si amestecam continuu.
Facem caramelul din zahar si apa, iar dupa ce a prins o culoare frumoasa, rotim cratita pana il intindem pe peretii ei. Exact ca la crema de zahar ars. Turnam compozitia de oua si asezam cratita intr-un vas mai mare cu apa calda si o punem la cuptor sa fiarba la bain-marie.
We make the caramel with sugar and water, and after he got a nice color, rotate pan until it stretches its walls. Just like flan. Pour egg mixture and place in a large bowl with warm water and put it in the oven to cook in a bain-marie.
Lasam la cuptor pana se incheaga bine crema.
Parece delicioso, eu adoro côco!
RăspundețiȘtergereThanks, Luisa!
ȘtergereUn fel de cremă de zahăr ars cu cocos?
RăspundețiȘtergerepe-aproape, dar e o diferenta, ca se face ca un fel de blat din cocos!
Ștergerelooks delicious.
RăspundețiȘtergereThanks Ricardo!
ȘtergereCred ca este foarte gustoasa,judecand dupa ingrediente!Asa-i!
RăspundețiȘtergereAsa este Dia! Se termina imediat!
ȘtergereTe pup!
Ce bine arata!!!Grozava reteta!
RăspundețiȘtergereMultumesc! Trebuie sa o incerci!
ȘtergereOh, I adore coconut and caramelized sugar. This looks too good!
RăspundețiȘtergereThanks, Mary!
ȘtergereCred ca-i fantastica!
RăspundețiȘtergereAsa este, Alina!
ȘtergereGracias, Paco!
RăspundețiȘtergerecu greu m-as abtine de la asa deliciu, arata prea bine, delicioasa si pufoasa :D
RăspundețiȘtergere