Ingrediente / ingredients:
- o pulpa de curcan - A turkey leg
- 2 linguri de pasta de tomate - 2 tablespoons tomato paste
- 2 morcovi - 2 carrots
- un pastarnac- A parsnip
- o telina mica- A small celery
- o ceapa - An onion
- sare si piper dupa gust - Salt and pepper to taste
- un cub de unt - A cube of butter
- usturoi - garlic
Dezosam pulpa de curcan, iar carnea o calim putin cu un cub de unt.
Fry the turkey meat with a cube of butter.
Legumele le fierbem si le pasam. Diluam pasta de legume pana ajunge la consistenta unei supe-creme. Adaugam pasta de tomate si mai lasam sa fiarba 3-4 minute, la foc mic.
Boil the vegetables and pass it. Diluted the vegetable pasta until it reaches the consistency of a soup-cream. Add tomato paste and let it simmer for 3-4 minutes on low heat.
Adaugam carnea si usturoiul si mai lasam sa mai fiarba 10-15 minute.
Serve hot with polenta.
Bon appetit!
Absolutely divine this combination of flavours!!
RăspundețiȘtergereCheers,
Lia.
Thanks, Lia!
Ștergereputem folosi si piept de curcan?
RăspundețiȘtergeresigur ca da!
Ștergere