Ingrediente / ingredients:
- carne de porc - Pork
- ceapa - onions
- usturoi - garlic
- ulei de masline - Olive oil
- cimbru - thyme
- vin alb - White wine
- mustar - mustard
- paste orzo - Orzo pasta
Eu am marinat carnea si am tinut-o la frigider peste noapte, inainte de a o folosi. Am pus-o in vin alb, ulei de masline, cimbru, mustar , usturoi, sare si piper.
I marinated the meat and I kept it in the refrigerator overnight before using. I
put it in white wine, olive oil,
thyme, mustard, garlic,
salt and
pepper.
Dupa marinare, am turnat tot continutul intr-o tava si am pus deasupra o ceapa taiata julien. Amestecam si dam la cuptor pana se rumeneste frumos carnea.
After
marinating, I poured the entire contents into a pan and i put over a thinly sliced onion. Put in the oven until nicely browned meat.
Pastele orzo le-am fiert conform instructiunilor de pe pachet si la sfarsit am adaugat un cubulet de unt.
Le-am servit fierbinti impreuna cu carnea si sosul lasat. Sunt delicioase.
I cooked orzo pasta and at the end I added a diced butter.
We served hot with meat. They are delicious.
We served hot with meat. They are delicious.
Bon appetit!
Delicios!
RăspundețiȘtergereDe unde ai luat pastele orzo? Mie mi-a adus cineva din Grecia dar sunt curioasa daca se gasesc si la noi.
Multumesc Mihaela!
ȘtergerePastele mi le-a adus mama din Italia. O sa ma uit si pe la noi, ca deja s-au terminat!
Te pup!