joi, 3 mai 2012
Cartofi cu parmezan
Ingrediente:
- cartofi
- parmezan
- o ceapa
- 3 linguri de ulei
- o lingura cu varf de faina
- unt
- sare si piper
Cartofii i-am fiert putin, dar nu foarte tare. I-am taiat cubulete, i-am pus intr-un castron, am adaugat ceapa taiata in 4 si apoi desfacuta foaie cu foaie, faina, uleiul, parmezanul si piper.
Am uns o tava cu unt si am adaugat amestecul. Deasupra am pus cateva cubulete de unt.
Am dat la cuptor pana s-au rumenit bine cartofii.
Se servesc calzi ca atare sau ca o garnitura.
Reteta am gasit-o pe gourmandine.ro
Pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
looks amazingly tasty
RăspundețiȘtergereTasty Appetite
Mmm ce bine arata cartofiorii tai. Imi plac muuult de tot cartofii la cuptor. Si daca mai sunt si cu parmezan - punct ochit, punct lovit!
RăspundețiȘtergereM-ai terminat,asa de mult imi plac cartofii.
RăspundețiȘtergereTe pup!
Yummmy ce apetisant arata!
RăspundețiȘtergereDelicios!!!!
RăspundețiȘtergereESTE DELICIOS BRAVO FATA!!!!!!!!!!!!!!!!
RăspundețiȘtergere