vineri, 18 mai 2012

Musaca 1



Ingrediente:
- 500g carne tocata
- 4-5 cartofi fierti
- o ceapa
- parmezan ras
- 3 linguri de smantana
- 2 oua
- un catel de usturoi
- 3 linguri de pasta de tomate
Tocam ceapa si o calim. Dupa ce s-a inmuiat bine adaugam carnea.

Cand carnea s-a facut bine, adaugam usturoiul pisat si o lingura de pasta de tomate.

Cartofii ii taiem felii subtiri si ii asezam intr-un vas pentru cuptor.

Adaugam un strat de carne peste cartofi.

Repetam procedeul pana incheiem cu un rand de cartofi peste care turnam restul de pasta de tomate.

Bagam la cuptor cca 20 de minute la foc mediu.
Separat batem ouale cu parmezan ras si smantana.

Dupa 20 de minute adaugam amestecul format deasupra si mai lasam la foc mic pana se incheaga bine ouale.
Cand este gata, o scoatem din cuptor si o lasam putin sa se racoreasca inainte de servire.

Pofta buna!

3 comentarii:

  1. Nu am facut de mult musaca,bine ca mi-ai amintit.Pana una alta,servesc de la tine.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Delicios !As servi si eu, daca tot mai este:)!!!Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. As servi o bucata de musaca...Duminica placuta!

    RăspundețiȘtergere