vineri, 11 mai 2012
Cartofi noi cu salsa verde
Ingrediente:
- cartofi noi
- 4 fire de usturoi verde
- un fir de ceapa verde
- o legatura de marar
- 3 linguri de ulei de masline
- sare si piper
Bagam la robot verdeturile, impreuna cu uleiul si putina sare.
Pasam pana ajunge la consistenta unei creme. Daca o vrem mai fluida mai frecam cu putin ulei.
Cartofii ii taiem in doua si ii prajim in ulei incins.
Servim cartofii calzi cu sosul verde.
Sunt foarte buni, iar sosul rezista 2-3 zile la frigider.
Pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
woow ce bunatate!!!!!!
RăspundețiȘtergereGood idea with the potatoes!
RăspundețiȘtergereCe buni sunt cartofii noi.Eu inca nu am cumparat,dar urmeaza.
RăspundețiȘtergereTe pup!
Salsa aia ma atrage mult. Buni cartofii serviti cu ea...trebuie incercat!
RăspundețiȘtergereweekend placut !
Simpla...dar excelenta!!!!!O bunatate!
RăspundețiȘtergere