joi, 31 mai 2012
Pulpe de pui crocante
Ingrediente:
- 6 pulpe
- 2 lingurite de boia iute sau dulce
- 2 oua
- pesmet
- faina
Pulpele le-am fiert , iar zeama am folosit-o la o supa.
Batem ouale cu sare, piper si boia. Nu va speriati de culoare, ca este de la boia.
Intr-o farfurie punem faina, iar in alta farfurie punem pesmetul.
Dupa ce s-au racit pulpele, le dam prin ou, apoi prin faina, iar prin ou si la sfarsit prin pesmet.
Le punem la prajit in ulei incins.
Dupa ce s-au rumenit frumos, le scoatem pe un servet absorbant.
Se servesc cu orice garnitura. Sunt foarte crocante la exterior si fragede in interior.
Pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
vai ce bine arata!!!
RăspundețiȘtergereFoarte apetisante sunt.Carnivorii din dotare imediat le-ar devora.
RăspundețiȘtergereTe pup!
Que óptimo aspecto!
RăspundețiȘtergereyummmy Arata tare bine imi place reteta mai ales ca imi place carnita de pui si garnitura aleasa e pe placul meu cu salata langa..... delicios!
RăspundețiȘtergereAstea trebuie sa fie tare dulci:)!!Un weekend fain!
RăspundețiȘtergereCu siguranta bune tare pulpele de pui!
RăspundețiȘtergere