miercuri, 23 mai 2012
Ostropel de pui cu ciuperci
Ingrediente:
- 4 pulpe de pui
- 3 cepe
- 4 linguri de pasta de tomate
- 3 catei de usturoi
- 2 frunze de dafin
- o cutie de ciuperci
- un paharel de vin alb
Carnea o punem intr-o cratita si o rumenim putin impreuna cu ceapa.
Cand ceapa s-a rumenit adaugam dafinul, ciupercile, pasta de tomate , acoperim cu apa si lasam sa fiarba la foc mic cca 20 de minute.
Dupa ce sosul scade, adaugam vinul si usturoiul pisat si mai lasam 20 de minute la foc mic.
Se serveste fierbinte cu mamaliguta!
Pofta buna!
Am revenit cu detalii despre trandafirasul ''MAMALIGA'', special pentru IOANA.
Formele arata cam asa:
FATA
SPATE
Eu le folosesc mereu la panna cotta si m-am gandit sa fac si mamaliguta cu model.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Chiar mi-ai facut pofta :) Arata super!
RăspundețiȘtergereSi mie mi-ai facut pofta,chiar ca imi este dor de asa ceva.
RăspundețiȘtergerePup!
cum ai facut mama trandafirul din mamaliga, vreau postare pas cu pas...in rest salivez la munca
RăspundețiȘtergereIoana, am o forma de panna cota primita la o revista si am turnat mamaliga fierbinte in ea, am lasat-o 5 minute si am rasturnat pe farfurie. O sa pun o poza diseara sa o vezi!
RăspundețiȘtergereTare bine arata ostropelul tau. Imi place mai alse cu mamaliga. pup
RăspundețiȘtergerec'est bien appétissant, j'adore
RăspundețiȘtergerebonne soirée