Faceți căutări pe acest blog

Se încarcă...

vineri, 29 iunie 2012

Ciorba de fasole pastai


Ingrediente:
- fasole pastai
- telina
- cartofi
- pastarnac
- morcov
- ceapa
- ardei gras
- pasta de tomate
- o legatura de loboda
- o legatura de leustean
- bors
- un ou
Punem la foc morcovul, telina si pastarnacul.

Cans au dat intr-un clocot, adaugam fasolea, ceapa, cartoful si ardeiul.

Tocam loboda si o adaugam dupa ce-au fiert pastaile. Adaugam pasta de tomate.
La sfarsit adaugam borsul si oul pentru a se forma asa zisele ''zdrente de ou''.

Tocam leusteanul si il punem in oala.
Se serveste rece sau calda cu smantana.
Pofta buna!

6 comentarii:

  1. Este asa de buna ..........am facut si eu o singura data in aceasta vara dar cu siguranta voi repeta ideea.
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum mi-ai facut pofta. Nu am mai mancat o ciorba din asta cam de mult.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta e una din ciorbele mele preferate, foarte bine ti-a iesit!

    RăspundețiȘtergere