marți, 29 ianuarie 2013
Ciuperci pleurotus cu vin / Pleurotus mushrooms with wine
Ingrediente / ingredients:
- 500 g ciuperci pleurotus - 500 g mushrooms Pleurotus
- usturoi - Garlic
- 100 ml vin alb - 100 ml white wine
- o ceapa mare - A large onion
- piper - pepper
- marar- dill
Ciupercile le spalam bine si le taiem coditele pentru ca sunt mai tari si se patrund foarte greu. Le taiem felii subtiri si le punem la calit in 2-3 linguri de ulei de masline. Cand si-au lasat toata apa, adaugam ceapa tocata marunt.
Wash mushrooms and cut them stems that are stronger and will penetrate hard. Cut them into thin slices and put them to cook in 2-3 tablespoons of olive oil. When water has evaporated, add chopped onion.
Dupa ce s-a calit ceapa, adaugam vinul si usturoiul tocat felii. Lasam pana scade sosul.
After onions are fried , add wine and sliced garlic. Leave until reduced sauce.
Adaugam sare, piper si mararul tocat marunt.
Add salt, pepper and chopped dill.
Se serveste fierbinte.
Serve hot.
Bon appetit!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
imi plac ciupercile oricum !
RăspundețiȘtergereMi se par cele mai bune, pleurotus! Carnoase si gustoase!
ȘtergereAdor ciupercile pleurotus,gatesc destul de frecvent cu ele!:)
RăspundețiȘtergereSuper mancarica!
As incerca si o supica din ciupercile astea!
ȘtergereFantastic and delicious combination of ingredients!!
RăspundețiȘtergereCheers,
Lia.
Kiss and hug, Lia!
ȘtergereHmmm....parca simt aroma ciupercilor...love it! :)
RăspundețiȘtergereFoarte aromate au iesit!
ȘtergereAdoro cogumelos, são sempre um petisco tão bom!
RăspundețiȘtergereLike!! Sunt fan ciuperci!
RăspundețiȘtergere