Ingrediente / ingredients:
- 75 g masline verzi - 75 g green olives
- 75 g rosii uscate - 75 g dried tomatoes
- o lingura cimbru - A tablespoon thyme
- 150 g parmezan - 150 g Parmesan
- 350 g faina - 350 g flour
- 2 lingurite praf de copt - 2 teaspoons baking powder
- 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu - 1/2 teaspoon baking soda
- o lingura de mustar - A tablespoon of mustard
- 2 oua - 2 eggs
- 300 ml lapte batut sau iaurt - 300 ml buttermilk or yogurt
- o ceapa - An onion
- marar - dill
- sunca - ham
Punem intr-un castron toate ingrediente: sunca se taie cubulete, rosiile si ceapa se toc marunt.
Put all ingredients in a bowl: ham cut into cubes, tomatoes and onion finely chop .
Amestecam totul bine, pana se formeaza o compozitie lipicioasa.
Stir well until it forms a sticky composition.
Punem compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Deasupra mai punem cateva masline intregi si presaram putin cimbru.
interesanta ideea, un aperitiv grozav...!
RăspundețiȘtergereEste delicioasa, Alice!
ȘtergereCe idee super, musai trebuie s-o incerc ;)
RăspundețiȘtergerePup!
Danutza, este delicioasa!
ȘtergereCalda sau rece, merge perfect!
Buna Adnia, am facut schimbarea!
RăspundețiȘtergereNumai aperitive din astea as manca!;)
RăspundețiȘtergereDelicios!
Este delicioasa, Adina!
ȘtergereTe pup!
Ce buna trebuie sa fie...........mmm.
RăspundețiȘtergere