- 600 ml iaurt cu crema nocciola - 600 ml yogurt cream Nocciola
- 20 piscoturi - 20 Wafers
- gelatina - gelatin
- 75 g unt - 75 g butter
Maruntim piscoturile si le amestecam cu untul topit. Turnam compozitia intr-o forma de tort cu pereti detasabili.
Mix crushed
wafers with melted butter. Pour mixture into a cake with removable walls.
Eu am gasit la Lidl un iaurt delicios cu nocciola , este ca o crema si se poate folosi si la prajituri. L-am amestecat cu frisca.
I found in Lidl store a delicious Nocciola yogurt, is like a cream and can be used on cakes. I mixed with whipped cream.
Gelatina am pregatit-o conform instructiunilor de pe ambalaj si am turnat-o in crema.
Crema am turnat-o in forma si am pus prajitura la rece pana s-a intarit.
O bunatate de prajitura! Fur si eu o felie. :)
RăspundețiȘtergereTe servesc cu placere, Alina!
ȘtergereRapida si gustoasa!Mai ai si pentru mine?
RăspundețiȘtergerePup!
Mai am si pentru tine o felie! Pup!
ȘtergereMas que aspecto maravilhoso!
RăspundețiȘtergereGrazie Luisa!
ȘtergereCe gust trebuie sã aibã! aratã superb, bjs
RăspundețiȘtergereE foarte aromata!!! Pup!
Ștergeretare bun trebuie sa fie...!
RăspundețiȘtergereA fost foarte buna , Alice! Te pup!
ȘtergereSuperba prezentarea!Bravo!
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos!
ȘtergereNu stiu cum mi-a scapat bunatatea asta!! O sa caut si eu iaurt de alune ;-)
RăspundețiȘtergereAveau la Lisl, Liana!
ȘtergereArata Delicios!!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc!
Ștergere