Ingrediente / ingredients:
- 3 albusuri- 3 egg whites
- 3 linguri de zahar- 3 tablespoons sugar
- o esenta de vanilie- A vanilla
- 200 ml frisca- 200 ml cream
- o cutie de compot de fructe exotice- A box of exotic fruit compote
- o lingurita de otet de vin alb- A teaspoon of white wine vinegar
- o lingurita de amidon- A teaspoon of starch
Batem albusurile spuma tare adaugam zaharul, otetul si amidonul. Turnam compozitia pe o tava dam la cuptor pana se rumeneste frumos.
Beat egg whites firm added sugar, vinegar and cornstarch. Pour on a tray in the oven until nicely browned.
In mijlocul bezelei, adaugam frisca amestecata cu esenta de vanilie.
It looks amazing :D Gotta try this!
RăspundețiȘtergereThanks
ȘtergereExcelenta! Pupici :*
RăspundețiȘtergereDelicioasă! Nu am făcut niciodată dar poate încerc.
RăspundețiȘtergereCine poate rezista la Pavlova ??? E minunata....
RăspundețiȘtergereTe tzuc cu drag !
GORGEOUS and super delicious!
RăspundețiȘtergereCheers,
Lia.
Ciao Cara.
RăspundețiȘtergereLa pavlova é un dolce delizioso. Complimenti.
Un abbraccio.
Thais
so lovelly and fresh. Kisses!
RăspundețiȘtergereOlá!
RăspundețiȘtergereObrigada pela visita, adorei conhecer o blog!
Linda pavlova...
Beijinho
mmm................ce asi mai gusta si eu din aceasta bunaciune.
RăspundețiȘtergereArata foarte bine!
RăspundețiȘtergerePup!
Multumesc, Dana!
RăspundețiȘtergereMultumesc Liana, Sidy, Dia, Maria
RăspundețiȘtergereArata minunat!!
RăspundețiȘtergereMultumesc Andreea!
Ștergere