Ingrediente / ingedients:
- 400 g creier de porc - 400 g of pork brain
- 3 oua - 3 eggs
- faina - flour
Batem ouale cu sare si piper. Adaugam faina pana ajunge la consistenta aluatului de clatite.
Fierbem creierul in apa cu sare , aproximativ 15 minute.
Il lasam sa se raceasca, apoi il dam prin compozitia de oua si il punem la prajit in ulei incins.
Beat eggs with salt and pepper. Add flour until it reaches the consistency of pancake batter.
Boil the brain in salted water about 15 minutes.
Let it cool, then we put him in the egg mixture and fried in hot oil.
Boil the brain in salted water about 15 minutes.
Let it cool, then we put him in the egg mixture and fried in hot oil.
Dupa ce s-a rumenit, il scoatem pe hartie absorbanta si il servim cu garnitura preferata. Eu l-am servit cu un piure de cartofi si ardei la otet.
Eu nu-s deloc prietena cu el,dar sotul meu il serveste cu mare placere!
RăspundețiȘtergereNici sotul meu nu-l mananca, dar eu il servesc din cand in cand!
ȘtergereDes beignets de cervelle : cela fait une éternité que je n'en ai pas mangé. Délicieux.
RăspundețiȘtergereA bientôt
Merci, Nadji!
Ștergereciao, grazie della visita ricambio con piacere e ti seguo ^_^ a presto ciao!
RăspundețiȘtergereGrazie Federica!
ȘtergereNu am mancat de mult...e o delicatesã .)
RăspundețiȘtergereAsa e Ramona, e o delicatesa!
Ștergere