marți, 5 noiembrie 2013

Carne la cuptor cu paste orzo / Baked meat with orzo pasta


Ingrediente / ingredients:

- carne de porc - Pork
- ceapa - onions
- usturoi - garlic
- ulei de masline  - Olive oil
- cimbru - thyme
- vin alb - White wine
- mustar - mustard
- paste orzo - Orzo pasta

Eu am marinat carnea si am tinut-o la frigider peste noapte, inainte de a o folosi. Am pus-o in vin alb, ulei de masline, cimbru, mustar , usturoi, sare si piper.


I marinated the meat and I kept it in the refrigerator overnight before using. I put it in white wine, olive oil, thyme, mustard, garlic, salt and pepper.


Dupa marinare, am turnat tot continutul intr-o tava si am pus deasupra o ceapa taiata julien. Amestecam si dam la cuptor pana se rumeneste frumos carnea.

After marinating, I poured the entire contents into a pan and i  put over a thinly sliced ​​onion. Put in the oven until nicely browned meat.


Pastele orzo le-am fiert conform instructiunilor de pe pachet si la sfarsit am adaugat un cubulet de unt.
Le-am servit fierbinti impreuna cu carnea si sosul lasat. Sunt delicioase.

I cooked orzo pasta  and at the end I added a diced butter.
We served hot with meat. They are delicious.

Bon appetit!

2 comentarii:

  1. Delicios!
    De unde ai luat pastele orzo? Mie mi-a adus cineva din Grecia dar sunt curioasa daca se gasesc si la noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Mihaela!
      Pastele mi le-a adus mama din Italia. O sa ma uit si pe la noi, ca deja s-au terminat!
      Te pup!

      Ștergere