miercuri, 8 ianuarie 2014

Mancarica de ardei copti cu carne de porc / Pork with roasted peppers


Ingrediente / ingredients:
- 500 g carne de porc - 500 g pork
- 500 g ardei copti - 500 g roasted peppers
- o ceapa mare - A large onion
- usturoi - garlic
- vin alb - White wine

Inabusim carnea, adaugam o ceapa tocata marunt, ardeii copti, usturoiul strivit si vinul. Lasam la foc mic cca 20 minute.

Braised the meat, add chopped onions, roasted peppers, crushed garlic and wine. Let simmer about 20 minutes.


Se serveste fierbinte cu garnitura preferata. Eu am facut cartofi aurii cu oregano la cuptor.

Serve hot with your favorite garnish. I made baked potatoes with oregano.



Bon appetit!

12 comentarii:

  1. Fantastic pork preparation, looks yumm!

    RăspundețiȘtergere
  2. muy buena combinacion¡¡ y excelente resultado
    saludos

    RăspundețiȘtergere
  3. Hi Lavi,
    It looks really yummy and delicious!
    Cheers,
    Lia.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu prepar tocanita de ardei copti .Este atat de gustoasa...
    Congelez vara ardei kapia...copti special pentru preparatele de iarna.
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La multi ani, Adina!
      Asa fac si eu, ii coc vara si ii pun la congelator pentru iarna. O mancarica, o salata, e numai buna din ardei copti.
      Te pup!

      Ștergere