Ingrediente / ingredients:
- 2 oua - 2 eggs
- 2-3 catei de usturoi - 2-3 cloves of garlic
- 2-3 linguri de ulei de masline - 2-3 tablespoons of olive oil
- rosii tocate marunt - Chopped tomatoes
- sare si piper dupa gust - Salt and pepper to taste
In uleiul de masline calim usturoiul pisat.
Pour the olive oil into a frying pan, then grate the garlic.
Adaugam rosiile, sare si piper si lasam sa fiarba. Cand sosul fierbe, adaugam ouale.
Add the tomatoes, stir in the salt, and let it come to a bubble. It’s got to be hot enough to poach an egg in.
Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba pana se fac ouale.
bello il nome di questa ricetta senz'altro buonissima!
RăspundețiȘtergereirene
Grazie, Irene!
ȘtergereI love this recipe and it look so scrumptious!
RăspundețiȘtergereCheers,
Lia.
Thanks, Lia!
Ștergerefoarte interesant si bine ales numele retetei!
RăspundețiȘtergereTe pup, Adnia! Trebuie sa o incerci , este delicioasa!
ȘtergereImi place reteta,este de retinut si de facut.
RăspundețiȘtergereMultumesc si pup!
Zi faina!
Nu vei regreta daca o incerci!
ȘtergereTe pup Maria!
nu le stiam! interesant!
RăspundețiȘtergereTrebuie sa le incerci! sunt delicioase!
Ștergere