miercuri, 12 septembrie 2012

Icre de hering / Herring roe

Ingrediente:
- icre de hering
- o ceapa
- gris
- ulei
- zeama de lamaie

Ingredients:

- herring roe
- An onion
- gray
- oil
- Lemon juice


Frecam putin icrele inainte de a adauga ulei. Uleiul se adauga cate putin. Adaugam si grisul racit bine.Zeama de lamaie o adaugam treptat.

Rub a little the roe  before adding the oil.
Add a little oil. Add the semolina cooled well. We add lemon juice gradually.



Tocam marunt ceapa si o adaugam la sfarsit. Zeama de lamaie o adaugam treptat.

Chopped onion and add it to the end.

Ca sa le mai subtiati se poate adauga o lingura de apa minerala.

To thin them can add a tablespoon of mineral water.


Pofta buna!

12 comentarii:

  1. Asta am mancat eu la cina, icre de hering cu masline :)) As manca icre facute in casa toata ziua!

    RăspundețiȘtergere
  2. thanks for your visit on my blog!
    you're always welcome :)


    www.brisandonacozinha.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Cam de vreo luna nu am reusit sa postez comentarii pe blog. Am urmarit tot timpul blogul tau....si mare mi-a fost mirarea ca am reusit in aceasta seara!!! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce bune sunt.. N-am mai facut de ceva timp.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce mi-ai facut tu mie!!! Imi plac icrele mult si imi e pofta acum...

    RăspundețiȘtergere
  6. Thank you so much for visit "Mi cocina".
    Congratulationf for your fantastic blog.

    RăspundețiȘtergere
  7. Hello,
    Thank you so much for your visit to my blog.
    I like your blog, mainly pasta recipes.
    Kisses

    RăspundețiȘtergere
  8. Found Something new in your blog... I Love the blog too,Following you.Thanks Dear.

    RăspundețiȘtergere
  9. What an interesting post! Herring roe is not generally available here, but I can ask my fish man to order some for me. I really want to try this recipe. Have a great day. Blessings...Mary

    RăspundețiȘtergere
  10. Recunosc ca-mi plac icrele foarte mult,mai ales cu masline... dar nu am reusit sa le prepar niciodata;mi s-au taiat!
    O sa iau in considerare varianta ta de preparare !
    Multumesc pentru reteta!:)

    RăspundețiȘtergere
  11. Vai ce pofta de icre mi-ai facut! Imi plac tare mult icrele. Bune astea de hering. Le-am facut anul trecut ..cumparat de la Real...si luat dupa mine in Italia. Tot asa cu gris le-am facut, imi plac mult cum ies ..mai mult decat cu miez de paine...cum le faceam pe alea de crap.
    o zi buna..pa!

    RăspundețiȘtergere