Ingrediente:
- icre de hering
- o ceapa
- gris
- ulei
- zeama de lamaie
Ingredients:
- herring roe
- An onion
- gray
- oil
- Lemon juice
Frecam putin icrele inainte de a adauga ulei.
Uleiul se adauga cate putin. Adaugam si grisul racit bine.Zeama de lamaie o adaugam treptat.
Rub a little the roe before adding the oil.
Add a little oil. Add the semolina cooled well. We add lemon juice gradually.
Tocam marunt ceapa si o adaugam la sfarsit. Zeama de lamaie o adaugam treptat.
Chopped onion and add it to the end.
Ca sa le mai subtiati se poate adauga o lingura de apa minerala.
To thin them can add a tablespoon of mineral water.
Pofta buna!
Asta am mancat eu la cina, icre de hering cu masline :)) As manca icre facute in casa toata ziua!
RăspundețiȘtergerethanks for your visit on my blog!
RăspundețiȘtergereyou're always welcome :)
www.brisandonacozinha.com
Sunt super delicioase!!
RăspundețiȘtergereCam de vreo luna nu am reusit sa postez comentarii pe blog. Am urmarit tot timpul blogul tau....si mare mi-a fost mirarea ca am reusit in aceasta seara!!! Pupici
RăspundețiȘtergereCe bune sunt.. N-am mai facut de ceva timp.
RăspundețiȘtergereCe mi-ai facut tu mie!!! Imi plac icrele mult si imi e pofta acum...
RăspundețiȘtergereThank you so much for visit "Mi cocina".
RăspundețiȘtergereCongratulationf for your fantastic blog.
Hello,
RăspundețiȘtergereThank you so much for your visit to my blog.
I like your blog, mainly pasta recipes.
Kisses
Found Something new in your blog... I Love the blog too,Following you.Thanks Dear.
RăspundețiȘtergereWhat an interesting post! Herring roe is not generally available here, but I can ask my fish man to order some for me. I really want to try this recipe. Have a great day. Blessings...Mary
RăspundețiȘtergereRecunosc ca-mi plac icrele foarte mult,mai ales cu masline... dar nu am reusit sa le prepar niciodata;mi s-au taiat!
RăspundețiȘtergereO sa iau in considerare varianta ta de preparare !
Multumesc pentru reteta!:)
Vai ce pofta de icre mi-ai facut! Imi plac tare mult icrele. Bune astea de hering. Le-am facut anul trecut ..cumparat de la Real...si luat dupa mine in Italia. Tot asa cu gris le-am facut, imi plac mult cum ies ..mai mult decat cu miez de paine...cum le faceam pe alea de crap.
RăspundețiȘtergereo zi buna..pa!