Ingrediente pentru aluat:
- 200g faina
- 100ml ulei
- 100g unt
- 1 ou
- o lingurita de otet
Ingrediente pentru crema:
- piersici coapte
- 200ml frisca
- 3 oua
- gelatina
- o esenta de vanilie
- o lingura de zeama de lamaie
- 3 linguri de zahar
- 100ml lapte
Ingredients for dough:
- 200g flour
- Oil 100ml
- 100g butter
- 1 egg
- A teaspoon of vinegar
Ingredients for cream:
- Ripe peaches
- 200ml cream
- 3 eggs
- gelatin
- A vanilla
- A tablespoon of lemon juice
- 3 tablespoons sugar
- 100ml milk
Amestecam toate ingredientele pentru aluat si esenta de vanilie. Formam un aluat care il tinem la rece jumatate de ora.
Mix all the ingredients for the dough and keep it cold for half an hour.
Piersicile le curatam de coaja , le tocam marunt si le pasam.Adaugam zeama de lamaie
Peaches are peeled, chopped them and put them in the blender. Put the lemon juice.
Intindem aluatul si il punem intr-o tava pentru tarta.
Stretch the dough and put it in a tart pan.
Punem hartie de copt peste aluat si niste fasole boabe sau alune. Lasam la cuptor 15 minute si apoi luam hartia de copt si fasolea pentru a se rumeni frumos. Mai lasam 10 minute.
We parchment paper over the dough and some beans or peanuts.
Leave in oven 15 minutes and then take baking paper and beans to brown nicely. May leave 10 minutes.
Punem laptele la foc mic . Galbenusurile le amestecam bine cu 2 linguri de zahar si le turnam peste lapte amestecand continuu. Mai lasam 2-3 minute pe foc. Gelatina o dizolvam conform instructiunilor de pe plic si o turnam in crema.
We put milk over low heat. Mix well 2 tablespoons sugar with yolks and put over the milk . May leave 2-3 minutes on fire.Dissolve gelatin and put directed in the cream.
Turnam piersicile pasate peste crema de ou racita.
Mashed peaches pour over cooked custard.
Batem frisca si albusurile spuma tare. Le adaugam peste crema.
Batem frisca si albusurile . Le adaugam peste crema.
Turnam crema peste blatul de tarta.
Pour cream over the tart dough.
O tinem la rece o ora, apoi o ornam. O mai dam la rece pana se intareste crema, cca 2 ore.
Put the tart in the fridge, then decorate.
Pofta buna!
Ti-a iesit ata de frumoasa!:)
RăspundețiȘtergereLike !
Imi place tarta, mai ales ca este cu una din fructele mele preferate! :) Pup
RăspundețiȘtergereFicou maravilhosa a tua tarte.
RăspundețiȘtergereEste ano foi muito produtivo em pêssegos por aqui, usei-os em imensas receitas e estás a dar-me ideias para mais uma!
Am nimerit la fix! Imi place tarta ta, asa ca o fac si eu... Pup
RăspundețiȘtergerelooks so yum and delicious..
RăspundețiȘtergerehttp://www.indiantastyfoodrecipes.com
Nice...I love baking tarts.
RăspundețiȘtergereSencillamente delicioso y esa fruta,mmmmmm...un manjar!
RăspundețiȘtergereMmmm... cat de bine arata!... SUper... Trebuie sa o fac si eu!...
RăspundețiȘtergereAdoro os passo-a-passo, tudo muito bem explicadinho! E tem bom aspeto!
RăspundețiȘtergereTe astept cu drag la Provocarea Dulce Romanie-editia septembrie 2012, ce are ca ingredint propus piersica!
RăspundețiȘtergere