luni, 10 septembrie 2012

Varza cu carne in vas roman / Cabbage with meat in clay pot

Ingrediente:

- carne de porc
- varza
- rosii proaspete
- marar
- cimbru
- sare si piper

Ingredients:

- Pork
- cabbage
- Fresh Tomato
- dill

- thyme
- Salt and pepper

Tocam varza marunt si o frecam cu sare ca sa se inmoaie bine.
We cut cabbage into small pieces and rub with salt to soften fine.
Rosiile le bagam la blender sau le dam pe razatoarea mare.

Put tomatoes  in the blender .

Inabusim carnea, pana se pratunde bine.

Stewed meat until it gets better.
Punem varza intr-o oala la foc mediu, ca sa scada si apoi o transferam in vasul roman.
Put cabbage in a pot over medium heat to fall and then transfer to clay pot.
Cand a scazut bine o punem in vasul roman.
When cabbage down well we put in clay pot.


Punem capacul deasupra si o bagam la cuptor la foc mic.

Put the lid on and stuffing in the oven at low heat.
Se serveste cu ardei iute is mamaliguta.
Serve with chilli and polenta.

Pofta buna!

11 comentarii:

  1. Data viitoare voi face varza la vas roman, ca tare bine mai arata!!
    Pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Curiosa manera de cocinar esta receta y tiene que estar muy rica. Besos :)

    RăspundețiȘtergere
  3. M-ai dat gata cu varza ta.Imi place asa de mult,dar din motive medicale nu pot sa o pregatesc.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Muy rica receta contundente un guiso espectacular y novedoso me encanta,abrazos y abrazos.

    RăspundețiȘtergere
  5. Serios acuma, mancarea asta nu asi refuza-o niciodata. Clasica la mine
    Super!

    RăspundețiȘtergere
  6. O crenguţă de cimbru nu i-ar fi stricat de loc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Cu siguranta delicioasa varza in vas roman!!!

    RăspundețiȘtergere