- carne de porc
- varza
- rosii proaspete
- marar
- cimbru
- sare si piper
Ingredients:
- Pork
- cabbage
- Fresh Tomato
- dill
- thyme
- Salt and pepper
Tocam varza marunt si o frecam cu sare ca sa se inmoaie bine.
We cut cabbage into small pieces and rub with salt to soften fine.
Rosiile le bagam la blender sau le dam pe razatoarea mare.
Put tomatoes in the blender .
Inabusim carnea, pana se pratunde bine.
Stewed meat until it gets better.
Punem varza intr-o oala la foc mediu, ca sa scada si apoi o transferam in vasul roman.
Put cabbage in a pot over medium heat to fall and then transfer to clay pot.
Cand a scazut bine o punem in vasul roman.
When cabbage down well we put in clay pot.
Put the lid on and stuffing in the oven at low heat.
Se serveste cu ardei iute is mamaliguta.
Serve with chilli and polenta.
Pofta buna!
Data viitoare voi face varza la vas roman, ca tare bine mai arata!!
RăspundețiȘtergerePup
Curiosa manera de cocinar esta receta y tiene que estar muy rica. Besos :)
RăspundețiȘtergereM-ai dat gata cu varza ta.Imi place asa de mult,dar din motive medicale nu pot sa o pregatesc.Pup!
RăspundețiȘtergereMuy rica receta contundente un guiso espectacular y novedoso me encanta,abrazos y abrazos.
RăspundețiȘtergereSerios acuma, mancarea asta nu asi refuza-o niciodata. Clasica la mine
RăspundețiȘtergereSuper!
Looks so simple to make...delicious.
RăspundețiȘtergereSuper bine arata!
RăspundețiȘtergereO crenguţă de cimbru nu i-ar fi stricat de loc!
RăspundețiȘtergereScuze, am pus si cimbru! Modific acum in reteta!
ȘtergereCu siguranta delicioasa varza in vas roman!!!
RăspundețiȘtergereDe nerefuzat...ce pofta ne-ai facut!
RăspundețiȘtergere