Faceți căutări pe acest blog

Se încarcă...

marți, 8 mai 2012

Vasele Pyroflam

Caracteristici
  • Rezistenta termica cu 70% mai mare decat cea a produselor traditionale din sticla
  • Suprafata dura, igienica si neporoasa
  • Produsele Pyroflam® din vitroceramica sunt garantate sa tolereze fluctuatii de temperatura de pana la 450°C
  • Capace din sticla transparente si cosul de gatire la abur din borosilicat tolereaza puternice fluctuatii de temperatura de pana la 180°C
  • Garantia Vitro-Ceramic® de 25 de ani
Beneficii
  • Pyroflam® poate fi folosit pe/in orice produse electrocasnice de bucatarie (cu exceptia celor cu inductie)
  • Pyroflam® nu se ciobeste, zgarie sau deformeaza
  • Pyroflam® nu se pateaza si nu retine mirosuri
  • Pyroflam® isi pastreaza aspectul de nou
  • Pyroflam® arata bine pe orice masa si la orice ocazie
  • Permite urmarirea stadiului de gatire
  • Dovada a calitatii
sursa: http://www.real-hypermarket.ro/pyroflam/gama-pyroflam

        Datorita caracteristicilor acestor vase, cred ca mancarea are exact gustul pe care ni-l dorim. Sunt vase ideale in orice bucatarie fiind usor de intretinut si utilizat.

       Eu as pregati in aceste vase, pentru inceput sarmalute in foi de varza. Stim cu totii ca sarmalutele au gust diferit daca le preparam pe aragaz sau la cuptor. Si sincer, vasul in care le facem conteaza foarte mult.

SARMALUTE IN FOI DE VARZA:

Ingrediente:
- 1 kg de carne de porc mai grasuta
- o varza murata
- 3 linguri de orez
- 2 cepe
- 3 linguri de pasta de tomate + 3 linguri pentru sos
- o legatura de patrunjel
- sare si piper
- optional sunculita de casa

Mod de preparare:
Tocam marunt ceapa si patrunjelul, le adaugam peste carne impreuna cu orezul, pasta de tomate,sare si piper. Omogenizam bine.
Varza o desfacem foi si formam sarmalutele.
Pe fundul vasului se pun cateva felii de sunculita pentru un plus de gust. Asezam sarmalutele in vas, turnam o cana de apa si pasta de tomate pentru sos.
Lasam la foc potrivit cca. 2 ore.
Se servesc cu smantana si hrean!



Un comentariu: