marți, 8 octombrie 2013

Pavlova cu fructe / Pavlova


Ingrediente / ingredients:

- 3 albusuri- 3 egg whites
- 3 linguri de zahar- 3 tablespoons sugar
- o esenta de vanilie- A vanilla
- 200 ml frisca- 200 ml cream
- o cutie de compot de fructe exotice- A box of exotic fruit compote
- o lingurita de otet de vin alb- A teaspoon of white wine vinegar
- o lingurita de amidon- A teaspoon of starch

Batem albusurile spuma tare adaugam zaharul, otetul si amidonul. Turnam compozitia pe o tava dam la cuptor pana se rumeneste frumos.


Beat egg whites firm added sugar, vinegar and cornstarch. Pour on a tray in the oven until nicely browned.


In mijlocul bezelei, adaugam frisca amestecata cu esenta de vanilie.

In the middle of the meringue, add cream mixed with vanilla.


Deasupra punem fructele din compot sau fructe proaspete.

Above add fruit .

Bon appetit!

15 comentarii:

  1. It looks amazing :D Gotta try this!

    RăspundețiȘtergere
  2. Delicioasă! Nu am făcut niciodată dar poate încerc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cine poate rezista la Pavlova ??? E minunata....
    Te tzuc cu drag !

    RăspundețiȘtergere
  4. GORGEOUS and super delicious!
    Cheers,
    Lia.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ciao Cara.
    La pavlova é un dolce delizioso. Complimenti.
    Un abbraccio.
    Thais

    RăspundețiȘtergere
  6. Olá!
    Obrigada pela visita, adorei conhecer o blog!
    Linda pavlova...
    Beijinho

    RăspundețiȘtergere
  7. mmm................ce asi mai gusta si eu din aceasta bunaciune.

    RăspundețiȘtergere