vineri, 25 octombrie 2013

Prajitura cu crema nocciola / Nocciola cream cake



 Ingrediente / ingredients:

- 600 ml iaurt cu crema nocciola - 600 ml yogurt cream Nocciola
- 400 ml frisca - 400 ml cream
- 20 piscoturi - 20 Wafers
- gelatina - gelatin
- 75 g unt - 75 g butter

Maruntim piscoturile si le amestecam cu untul topit. Turnam compozitia intr-o forma de tort cu pereti detasabili.


Mix crushed wafers with melted butter. Pour mixture into a cake with removable walls.


Eu am gasit la Lidl un iaurt delicios cu nocciola , este ca o crema si se poate folosi si la prajituri. L-am amestecat cu frisca.

I found in Lidl store a delicious Nocciola yogurt, is like a cream and can be used on cakes. I mixed with whipped cream.


Gelatina am pregatit-o conform instructiunilor de pe ambalaj si am turnat-o in crema.
Crema am turnat-o in forma si am pus prajitura la rece pana s-a intarit.

I prepared the gelatin  and poured it into the cream.
I poured cream in cake form and put  its  
in the refrigerator until it has hardened.


Am ornat cu fulgi de ciocolata alba.

I decorated with white chocolate chips.


Bon appetit!

16 comentarii:

  1. O bunatate de prajitura! Fur si eu o felie. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce gust trebuie sã aibã! aratã superb, bjs

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu cum mi-a scapat bunatatea asta!! O sa caut si eu iaurt de alune ;-)

    RăspundețiȘtergere