Ingrediente:
- carne de porc - eu am folosit ceafa si piept de porc
- 500g ciuperci proaspete
- condimente pentru gratar
Condimentam carnea .
Acesta este gratarul meu de aragaz.
Lasam gratarul sa se incinga bine, ideal ar fi sa-l ungem cu putina untura sau sa-l frecam cu slanina.
Asezam carnea mai intai.
Avem grija sa nu se arda, si o intoarcem, pana este rumenita bine!
Pe langa pieptul de porc , asezam ciupercutele.
Am servit cu muraturi.
Pofta buna!
Imi place la nebunie carnita la gratar!Ca sa nu mai zic de ciupercute:)Sunt delicioase!Pupici!
RăspundețiȘtergereMolto buono il babecue....I cuochi di Lucullo
RăspundețiȘtergereTe vizitez la amiaza!!!deliciossssss!!
RăspundețiȘtergereGratarul aburind m-a dat gata.Pup!
RăspundețiȘtergereThis looks yummy!
RăspundețiȘtergerehttp://foodfashionandflow.blogspot.com/
Thank you sooooooooo much for your visit, and kind comment.
RăspundețiȘtergereDelicious food
XXXXXXXXXXXXXXX
Great looking dinner!
RăspundețiȘtergereDe ce ma faci sa salivez?? Cu prima ocazie, o sa fac unul!!
RăspundețiȘtergereMona, te invit la mine si vii cu salata ta de sfecla!
RăspundețiȘtergere