Ingrediente:
- 500g carne de porc
- 1 ou
- jumatate de paine inmuiata in apa
- o ceapa
- sare si piper
- faina
- patrunjel
Tocam ceapa marunt si o amestecam cu carnea, painea stoarsa foarte bine, verdeata, sare si piper.
Se mai poate adauga usturoi pisat. Formam chiftelutele si le dam prin faina.
Le prajim in ulei incins.
Le lasam sa se rumeneasca bine si le scoatem pe un prosop absorbant. Pentru cei care nu mananca prajit, se pot face la cuptor , dar nu se mai dau prin faina.
Le-am servit cu piure.
Pofta buna!
Niciodata nu pot refuza o portie de chiftele...asa ca vin la masa!
RăspundețiȘtergerePS. vrei sa facem schimb de link-uri?
Arata super si buneeeeeeeeee foc. Felicitari.
RăspundețiȘtergereMor de pofta!!super bune!!pup o zi frumoasa sa ai!!
RăspundețiȘtergereMultumesc fetelor!
RăspundețiȘtergereViviana, deja esti bagata la favorite!
Chiftelutele sant preferatele mele!!!!pupici
RăspundețiȘtergereChiftelute.... yami yami
RăspundețiȘtergereAm facut si eu dupa reteta ta... o minunatie.
Te pup :*
Multumesc Mona, Monica! Va pup si eu!
RăspundețiȘtergereImi plac foarte mult.Pot servi?Pupici!
RăspundețiȘtergereDoar din poza! Fizic nu mai sunt :))
RăspundețiȘtergere