duminică, 6 noiembrie 2011

Pandispan cu mere



Ingrediente:
- 5 mere
- 4 oua
- o esenta vanilie
- 4 linguri faina
- 7 linguri de zahar
- 1 praf de copt
Merele le curatam de coaja si le taiem in feliute subtiri.

Intr-un vas pentru cuptor punem 2 linguri de zahar , apoi asezam feliutele de mere.
Punem 2 straturi de mere si mai adaugam o lingura de zahar. Lasam la cuptor pana se coc merele in zahar.
Separam albusurile de galbenusuri.

Batem albusurile spuma tare, adaugam 4 linguri de zahar, faina, praful de copt, galbenusurile si  esenta de vanilie.

Cand merele sunt gata le scoatem din cuptor si le lasam 5 minute sa se racoreasca.

Turnam compozitia peste mere si lasam la cuptor pana se coace pandispanul.

Cand pandispanul este gata, il scoatem din cuptor si il lasam sa se raceasca. Il rasturnam pe o tava si il servim.
Pofta buna!

2 comentarii: