Ingrediente - pentru o tava de aragaz:
- 400ml lapte
- 8 linguri de faina
- 2 oua
- 1/2 lingurita sare
- 150g cascaval ras
- 1 ardei capia
- porumb
- masline
- ciuperci
- 1 carnacior afumat
- orice mezel va place: costita, sunca praga, muschi, etc
Blatul:
Amestecam cu mixerul laptele, faina, ouale si sarea.
Trebuie sa ne iasa ca o smantana mai groasa.
Acest blat il asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Asezam pe blat tot ce ne place. Chiar daca se afunda in compozitie, ingredientele se vor ridica la suprafata.
Cand pizza este aproape gata, adaugam si cascavalul.
Mai lasam 5 minute, pana se topeste cascavalul.
Se serveste calda cu ketchup.
Pofta buna!
that's so yummy!
RăspundețiȘtergereCe-as manca si eu o felie delicioasa.Pupici!
RăspundețiȘtergereWhat a beauty of a pizza.
RăspundețiȘtergereevviva la pizza!detto poi da una italiana!
RăspundețiȘtergereAdoro la pizza, questa è una vera goduria.....complimenti !! Un bacio ;°D
RăspundețiȘtergeredelicioasa....pupicii
RăspundețiȘtergeresuper reteta!!!!
RăspundețiȘtergerepizza aceasta o facea mama, in lipsa de timp! wow au trecut mai bine de 10 de atunci! ce amintiri buuunneee!
RăspundețiȘtergere