Ingrediente:
- un piept de pui dezosat
- o cutie de smantana pentru gatit sau 200ml smantana normala
- 500g ciuperci proaspete
- 2 linguri cu varf de faina
- o legatura de marar
- 300ml apa rece
- sare si piper
Pieptul de pui, il taiem cubulete si il punem la rumenit. Nu-l prajim!!!!!!
Ciupercile le spalam, le curatam , le taiem felii subtiri si le punem in uleiul ramas de la pui. Le lasam pana se inmoaie bine.
Faina o desfacem in 300 ml apa rece si o punem pe foc pana se ingroasa. Fierbem la foc mic 5 minute, dupa care adaugam smantana.
Adaugam puiul si ciupercile (scurse bine).
Dupa ce da intr-un clocot, adaugam mararul tocat, sare si piper.
Mai lasam 1 minut pe foc si apoi servim.
Se serveste cu mamaliguta!
Pofta buna!
Arata imbietor de bine!
RăspundețiȘtergereTe pup!!!
Imi palc mult ciupercile,asa ca servesc.O seara buna.
RăspundețiȘtergere