Ingrediente:
- 1 pui sau tacam + 1 piept de pui
- 6 galbenusuri
- 400g smantana
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 1 telina mica
- 1 pastarnac
- marar - optional
Se pune puiul la fiert , iar dupa ce-l spumam adaugam legumele. Lasam pana se fierbe carnea bine.
Dupa ce sunt fierte legumele si carnea, le scoatem, strecuram zeama si adaugam morcovul pasat cu furculita (puteti sa-l taiati si cubulete sau sa-l radeti) si se pune in oala.
Pieptul de pui se taie marunt si se pune si el in oala.
Intr-un castron punem galbenusurile si smantana. Amestecam bine.
Luam oala de pe foc si punem cate un polonic de supa peste compozitia de smantana. Adaugam 3 polonice, treptat, ca sa nu se taie smantana.
Turnam totul in oala, amestecand continuu. Mai lasam 3-4 minute pe foc si apoi adaugam mararul tocat marunt.
Se serveste calda!
Pofta buna!
Super bine arata, cred ca e si foarte gustoasa, ador tot ce e gatit din pui.
RăspundețiȘtergereSpor!!!!
Multumesc mult, Monica!
RăspundețiȘtergerethank you for dropping by and for following me! i'm now your new follower too :)
RăspundețiȘtergeretake care.. xoxo, Haus of Gala
What a lovely soup. I'm new to your blog, so I took some extra time to browse through your earlier posts. I'm so glad I did that. I really like the food and recipes you share with your readers and I'll definitely be back. I hope you have a great day. Blessings...Mary
RăspundețiȘtergereO minunatie ...mi se face foame cand vad pozele .
RăspundețiȘtergereSemnat: Delia:-*