Ingrediente:
- vinete coapte (eu am scos o punguta de la congelator)
- un galbenus fiert
- un galbenus crud
- o ceapa
- sare si piper
Pasam vinetele.
Facem o maioneza din galbenusuri.
Ceapa o tocam foarte marunt, si o amestecam cu vinetele, adaugam maioneza dupa gust, sare si piper.
Aceasta reteta se poate face si de post cu maioneza vegetala.
Pofta mare!
Salata de vine as manca zilnic. Ce pofta mi-ai facut... :*
RăspundețiȘtergereDelicios!
RăspundețiȘtergereVinetele sunt preferatele mele.
Am congelatorul plin de vinete! Va astept! :))
RăspundețiȘtergereEste salata mea preferata.Scot o punga si fac si eu.
RăspundețiȘtergereParca au un gust mai bun iarna! Cred ca datorita faptului ca nu le gasim pe piata! :))
RăspundețiȘtergereune salade très appétissante j'aime beaucoup
RăspundețiȘtergerebonne soirée
Salata de vinete, mor dupa ea. Din nefericire pt mine , aici vinetele sunt ca degetul de subtiri. Coc o zi sa ramin cu o mana de carnitza.Dar tot imi fac pofta de Craciun macar...si da parca is mai bune iarna. Yammm. bloguluijeni
RăspundețiȘtergereTe sacrifici, macar de Craciun! Eu cand le-am pus pentru iarna, mi-a venit sa le las asa, fac o caldura!!!!!!!
RăspundețiȘtergere