vineri, 22 februarie 2013

Cartofi zdrobiti / Crash potatoes


Ingrediente / ingredients:

- cartofi - potatoes
- rozmarin - rosemary
- sare - salt
- piper - pepper
- ulei de masline - Olive oil
- usturoi - garlic

Cartofii se spala bine si se pun la fiert in apa cu sare.

Wash potatoes well and boil in salted water.


Dupa ce au fiert bine, ii punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt sau folie de aluminiu.
Cu un pasator de piure, apasam pe fiecare cartof pana crapa. Deasupra punem ulei de masline, sare, piper, rozmarin si cateva feliute de usturoi.

After cooked well, put them on a baking sheet covered with parchment paper or aluminum foil.
With a passer puree, press each potato to crack. Above them we put olive oil, salt, pepper, rosemary and a few slices of garlic.



Dam la cuptor pana se rumenesc frumos.

Put in the oven until nicely browned.


Sunt deliciosi si merg langa orice tip de carne.

They are delicious and go near any type of meat.

Bon appetit!

23 de comentarii:

  1. Hello! I recently just started a youtube Korean food channel, EasyKoreanFood, where you can learn how to make fast & easy Korean food! It would mean the world to me if you could check it out because I'm just starting out! Thanks!

    RăspundețiȘtergere
  2. Very good meat. I like patatoes in the oven. Good evening.

    RăspundețiȘtergere
  3. Gosto imenso de batatas a murro, ficam deliciosas!

    RăspundețiȘtergere
  4. Absolutely divine and one old favourite!!
    Cheers,
    Lia.

    RăspundețiȘtergere
  5. Reteta familiei mele! Nu este weekend fara cartofi zdrobiti!Arata Minunat!

    RăspundețiȘtergere
  6. Minunata reteta, o pastrez si eu ca ne plac cartofii ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Super reteta! Felicitari. Te-am adaugat la blogroll, daca vrei sa ma adaugi si tu ti-as fi recunoscator.

    RăspundețiȘtergere
  8. Love this. Always a potato fan. Thanks for stoping by.

    RăspundețiȘtergere