vineri, 1 februarie 2013
Pui in sos de bere / Chicken in beer sauce
Ingrediente / ingredients:
- o caserola de pulpe de pui dezosate - A casserole boneless chicken thighs
- o bere blonda - A blonde beer
- 2-3 linguri de ulei de masline - 2-3 tablespoons of olive oil
- 2-3 catei de usturoi - 2-3 cloves of garlic
- marar - dill
- un amestec de piper (rosu, verde, negru, alb) - A mixture of pepper (red, green, black, white)
Prajim bucatile de pui in 2-3 linguri de ulei de masline.
Fry the chicken in 2-3 tablespoons of olive oil.
Dupa ce s-a rumenit puiul, adaugam berea si cateii de usturoi putin striviti.
After browning the chicken, add the beer and crushed garlic cloves.
Dupa ce scade sosul, scoatem cateii de usturoi pentru ca se amaraste sosul.
When sauce decrease we get out the garlic cloves.
Se serveste cu orice garnitura va place. Eu am facut cartofi prajiti si am servit si cu muraturi asortate.
Serve with any garnish you like. I've made fries and served with assorted pickles.
Bon appétit!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Este delicios puiul cu bere..il fac si eu !
RăspundețiȘtergereMi-ai facut mare pofta de muraturi..mmmm!
weekend placut!
Te pup Nico!
ȘtergereQue delícia de sugestão!
RăspundețiȘtergereStiu cat este de fraged,am gatit si eu pui cu bere!;)
RăspundețiȘtergereBRAVO!
Mmmm..ce bunatate!
RăspundețiȘtergereBun tare puiul in bere! Imi place!
RăspundețiȘtergereDelicious and amazing combination of flavours!
RăspundețiȘtergereCheers,
Lia.