Ingrediente / ingredients:
- 6 oua - 6 eggs
- 7 linguri de faina - 7 tablespoons of flour
- 10 linguri de zahar - 10 tablespoons sugar
- 3 linguri de cacao - 3 tablespoons of cocoa
- un plic praf de copt - A sachet baking powder
- o esenta de rom - A rum
- o esenta de vanilie - A vanilla
- 2 linguri de ulei - 2 tablespoons of oil
- 2 linguri de apa - 2 tablespoons water
- 400 ml frisca - 400 ml cream
- 200 ml smantana pentru gatit - 200 ml cooking cream
- un plic de gelatina (10 g) - gelatin (10 g)
- 50 gr ciocolata - 50 gr Chocolate
- 4 banane - 4 bananas
Batem albusurile cu 6 linguri de zahar pana obtinem o bezea.
Beat egg whites with 6 tablespoons sugar until get a meringue.
Galbenusurile le frecam cu uleiul, apa si esenta de rom.
Yolks rub them with oil, water and rum.
Turnam galbenusurile peste albusuri, adaugam faina, praful de copt si cacao.
Pour over egg whites egg yolks, add flour, baking powder and cocoa.
Compozitia formata, o turnam intr-o forma rotunda tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptor pentru 40-45 minute, la foc mic.
Composition form, poured into a round shape lined with baking paper. Put in the oven for 40-45 minutes on low heat.
Batem frisca cu 4 linguri de zahar, adaugam smantana si ciocolata tocata marunt.
Beat cream with 4 tablespoons sugar, add sour cream and chopped chocolate.
Gelatina o punem la inmuiat in 100ml lichid ( esenta de vanilie - 25 ml si restu apa). O adaugam peste crema.
Put it to soak gelatin in 100 ml liquid (vanilla 25 ml - and the rest water). A poured cream.
Cand s-a racit blatul bine, il scobim.
When cake has cooled well, I scooped.
Adaugam bananele in interior.
Add bananas inside.
Turnam crema peste banane iar deasupra cremei adaugam interiorul blatului faramitat. Presam putin pentru a intra bucatile faramitate in crema.
Pour cream over bananas and over cream add crumbled inside the leaf. Press to get the pieces scattered in cream.
Lasam la frigider pentru 2 ore si apoi se poate servi.
We leave in the fridge for 2 hours and then serve.
Este o prajitura delicioasa care merita incercata.
It is a delicious cake that is worth trying.
Bon appétit!
Una torta davvero molto particolare, sarà ottima!!
RăspundețiȘtergereGrazie Giuliana!
Ștergereoowwwwww.....it's very original!!!!
RăspundețiȘtergereThanks , Noelia!
ȘtergereMinunat:)
RăspundețiȘtergereMultumesc , Alex!
ȘtergereFicou tão bonito o bolo, uma tentação!
RăspundețiȘtergereThanks Luisa!
ȘtergereCe frumos ti-a iesit!
RăspundețiȘtergereMultumesc Alina! Este delicios!
ȘtergereE minunata si delicioasa!!!
RăspundețiȘtergereAi mare dreptate!
ȘtergereTot am mai auzit de acest "Musuroi", dar nu la-m incercat niciodata...
RăspundețiȘtergerePare buna buna :P
Te pup!
Este excelenta!
ȘtergereŞahane görünüyor...
RăspundețiȘtergereSalut, merci de ta visite à mon blog, je suis venue connaitre le tien, j'aime bien ton cake il est délicieux !!!
RăspundețiȘtergereBisous
Thanks Sol!
Ștergere