Ingrediente:
- 500g fasole alba
- 2 cepe
- 1 ardei gras
- morcov
- leustean
- suc de rosii
- o crenguta de cimbru
- bors
Ideal ar fi sa lasam fasolea la inmuiat peste noapte si sa o fierbem a doua zi. Fierbe mai repede.
O scurgem de minim 2 ori.
Legumele le taiem cubulete.
Cand fasolea a fiert bine, adaugam legumele.
Cand legumele s-au inmuiat, adaugam sucul de rosii.
Dupa ce da intr-un clocot potrivim de sare , adaugam borsul, leusteanul si crenguta de cimbru.
Servim fierbinte cu smantana si ceapa rosie.
Pofta buna!
Este ciorba mea preferata.te pup!
RăspundețiȘtergereImi place ciorba de fasole, doar ca eu folosesc fasole la conserva gata fiarta, nu am rabdare sa o fierb ;)
RăspundețiȘtergere