Ingrediente:
- carne de vita macra
- 2 bucati de rasol de vita
- morcov
- ceapa
- pastarnac
- mazare din conserva
- fasole pastai
- cartofi
- pasta de tomate
- fidea sau taitei
- verdeata: patrunjel, leustean, tarhon - ce va place; eu am folosit patrunjel si leustean
- sare
Punem carnea la fiert si o spumam de cate ori este nevoie. Cat fierbe carnea, pregatim legumele. Le adaugam in oala, cand carnea a fiert foarte bine. Stim ca vita fierbe foarte greu.
Dupa ce fierbe morcovul, adaugam cartoful.
Dupa ce fierb cartofii, adaugam taiteii si pasta de tomate.
Lasam sa dea intr-un clocot , stingem focul si punem verdeata.
Servim fierbinte cu smantana si ardei iute. Noi am mancat carnea separat cu hrean.
Pofta buna!
Uite o ciorbica care imi place tare mult! Arata foarte bine, ma servesc si eu!! Pupicei!!
RăspundețiȘtergereVin si eu cu ardeii iuti... :)
RăspundețiȘtergereMerge grozav pe asa vreme.Pup!
RăspundețiȘtergereFoarte bine arata ciorbita asta. Cred ca este delicioasa! Mie imi place la nebunie carnea de vita!
RăspundețiȘtergereMultumesc Oana! Te mai astept pe blogul meu!
RăspundețiȘtergere