miercuri, 25 ianuarie 2012

Ciorba de vacuta

Ingrediente:
- carne de vita macra
- 2 bucati de rasol de vita
- morcov
- ceapa
- pastarnac
- mazare din conserva
- fasole pastai
- cartofi
- pasta de tomate
- fidea sau taitei
- verdeata: patrunjel, leustean, tarhon - ce va place; eu am folosit patrunjel si leustean
- sare
Punem carnea la fiert si o spumam de cate ori este nevoie. Cat fierbe carnea, pregatim legumele.
Le adaugam in oala, cand carnea a fiert foarte bine. Stim ca vita fierbe foarte greu.

Dupa ce fierbe morcovul, adaugam cartoful.

Dupa ce fierb cartofii, adaugam taiteii si pasta de tomate.
Lasam sa dea intr-un clocot , stingem focul si punem verdeata.
Servim fierbinte cu smantana si ardei iute. Noi am mancat carnea separat cu hrean.
Pofta buna!

5 comentarii: