Ingrediente:
- 400ml lapte
- 150g cus cus cu bob mare
- 2 linguri de zahar pudra vanilat
- scortisoara
- o esenta de vanilie
Punem laptele pe foc, adaugam zaharul, iar cand incepe sa fiarba adaugam cus cusul.
Fierbem cca 6 minute - timpul de fierbere al cus cusului. Dupa ce l-am luat de pe foc
adaugam esenta si amestecam bine.
Se orneaza cu scortisoara si se poate servi cald dar si rece.
Pofta buna!
Seamana cu orezul cu lapte ...yummmi ...imi place!!
RăspundețiȘtergereDa seamana, oare la gust cum e???
ȘtergereTe pup :*
Si apropo, ce draguta e steluta ;)
RăspundețiȘtergereGustul e asemanator ''pastelor cu lapte''. Diferenta este ca boabele de cus cus sunt mai mici. Merge pentru copii perfect!
RăspundețiȘtergereImi place foarte mult.Te pup!
RăspundețiȘtergereMultumesc, Dia!
RăspundețiȘtergereN-am incercat pana acum acest cus-cus. Aceasta varianta imi place si o voi incerca si eu.
RăspundețiȘtergere