Ingrediente:
- 3-4 oua
- bacon
- cascaval
- faina de malai
Baconul il taiem felii subtiri si il prajim in ulei incins.
Facem o mamaliguta mai tare si o asezam intr-un vas rezistent pentru cuptor.
Adaugam deasupra baconul si 2-3 linguri de ulei in care a fost prajit, si spargem ouale.
Lasam la cuptor pana se coc ouale.
Adaugam cascavalul ras si mai lasam 3-4 minute pana se topeste. Eu am folosit un cascaval de oaie, ar merge excelent si cu branza de burduf.
Se serveste fierbinte!
Pofta buna!
Grozava combinatia asta,o nebunieee!Pupici!
RăspundețiȘtergereUn mic-dejun delicios.
RăspundețiȘtergereZi frumoasa!
O bunatate.Te pup!
RăspundețiȘtergereMancarica asta imi aduce aminte de copilarie!
RăspundețiȘtergereA fost o cina delicioasa! Deja mai am o cerere!
RăspundețiȘtergeredelicios ,ceva rustic daca vrei asta tre sa incerci!!!!!!!!!
RăspundețiȘtergere