Ingrediente pentru o tava de aragaz:
- 10 oua
- 250g salam - sau ce mezel preferati
- 250g cascaval ras
- masline
- o cana de faina
- o cana de suc de rosii
- sare si piper
- o cutie de ciuperci
Batem ouale bine cu un tel. Adaugam sucul de rosii, sare si piper.
Dupa ce omogenizam, adaugam faina si amestecam cu telul ca sa nu ramana cocoloase. Adaugam restul de ingredientele si amestecam bine.
Turnam toata compozitia in tava (cu hartie de copt ).
Lasam la foc mic cca 30 minute . Sau pana apasam cu degetul si simtim tare.
Se serveste calda sar si rece.
Pofta buna!
Mai ai? cu sigurantã a dispãrut repede...
RăspundețiȘtergereS-a terminat imediat!
RăspundețiȘtergereusor si gustos... exact pe placul meu :D
RăspundețiȘtergereKamela, este delicioasa, trebuie sa o incerci!
RăspundețiȘtergereastazi am s-o incerc si am sa revin cu pareri la cald :)
ȘtergereDeci am revenit cu parerea :)) e supeeeeeeeeeeeer, s-a terminat toata >:D< am sa mai fac!!!!
ȘtergereDa,da imi place muuuult.Pup!
RăspundețiȘtergereInteresanta si sigur delicioasa. Dupamasa execut si eu o portie mai mica. Multumesc pentru idee si bine ai venit pe blogul meu
RăspundețiȘtergereMa bucur ca iti place ideea! Te astept cu pareri despre ea!
RăspundețiȘtergereKamela, ma bucur ca ti-a placut!
RăspundețiȘtergere